Selected:

2db lebomló palack

6 290 Ft

A környezetnek szentelt márka

Ökotudatos termékek

Senki sem tagadja, hogy a világ műanyagba fullad ,műanyag hulladékunk többsége az óceánba kerül. Sajnos az emberek nem tettek annyit, hogy leküzdjék a műanyag használatát a mindennapokban.
Ez súlyosan érintette Földünket, és ez a jövőben is így lesz. Szerencsére mindannyian hozzájárulhatunk a műanyag hulladék elleni küzdelemhez.
Ennek egyik módja az, ha műanyag felhasználásunkat fenntarthatóbb lehetőségekkel helyettesítjük, például BÚZA SZALMÁVAL.
A búzaszalma komposztálható, újrafelhasználható anyag, amely a búzaszemek betakarításakor keletkező hulladékból származik.

naturalleaf1

Mennyi idő alatt bomlik le a búzaszalma?

 • A búzaszalma műanyag termékek a komposztálóhelyeken 6-9 hónapon belül, de maximum 2 éven belül lebomlanak.

Mennyi ideig bírják a búzaszalma termékek?

 •  A hagyományos műanyagokhoz hasonlóan a búzaszalma műanyagok is rendkívül tartósak, így tökéletesek a mindennapi használathoz, Ez azt is jelenti, hogy általában 5-10 évig bírják.

További információk

💎 HIHETETLEN MINŐSÉG

 • Könnyű anyag, nagyon erős és hőszigetelő poharat tesz lehetővé, borzasztó műanyag íz nélkül. Élvezze italát rendeltetésszerűen.

❤️🐟 KÉNYELMES + ÖKOBARÁT

 • Mosogatógépbarát. A kényelem találkozik a környezetbaráttal. Együtt segíthetünk az egyszer használatos műanyagok megszüntetésében!

1 darab palack

3990Ft

Törlés

2 darab palack

22% kedvezmény

6290Ft

Törlés

3 darab palack

31% kedvezmény

390Ft kiszállítás

8290Ft

Törlés

30 Napos Boldogság garancia

Próbáld ki bátran!

 • Nálunk az első a vásárlói elégedettség! Ha nem nyerte el a tetszésedet termékünk, akkor a kézbesítés napjától akár 30 napig számítva visszaigényelheted a termék teljes árát.

Vásárlói visszajelzések

⭐⭐⭐⭐⭐

Németh Laura

"Szerelmes vagyok!Megkaptam a rózsaszín Geolife kulacsomat és tökéletes. Nagyon könnyen tisztítható. Örülök hogy megtaláltam.Ezt már minden barátomnak ajánlottam,szeretem a színeket és a fogantyú is valóban tartós"

⭐⭐⭐⭐⭐

Simon Bence

"Imádom ezt a palackot. A színe békés, mosogatógépben mosható, és körülbelül 2-3 órán keresztül melegen tartja a kávét. Nem volt gondom azzal, hogy normál körülmények között kiömlött vagy szivárgott volna."

⭐⭐⭐⭐⭐

Kecskés Zoltán

"Gyönyörű színvilág, ami pontosan olyan mint a képeken. Azért választottam ezt a terméket, mert fontos nekem a környezetvédelem és ez a palack teljes mértékben szolgálja ezt!"

⭐⭐⭐⭐⭐

Kelemen Petra

"Mindig keresgéltem, hogy találjak egy utazási kávésbögrét, ami nem fém. Ezek vonzóak, kényelmesek a kézben, megfizethetőek és könnyen tisztíthatók. 3 darabot vásároltam belőlük, így mindannyiunknak van egy a háztartásomban."

Termék információk

Csomagolásunkban semmilyen műanyagot nem használunk, és mindig a lehető legkörnyezetkímélőbb csomagolási lehetőségekre törekszünk.

A palackok kapacitása 400ml 

Súly: 140 gramm, magasság: 17,5cm, átmérő 7 cm

igen,az anyaga elég erős,bírja a hőmérséklet változást

Körülbelül 1-2 év alatt teljesen lebomlik a környezeti hatásoknak kitéve. pl komposztálva

Garancia,Szállítás

 1. Termékcsere

  Amennyiben sérült, hibás, vagy nem a rendelésednek megfelelő terméket kaptál, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@geolife.hu e-mail címen, és írd meg nekünk az e-mailben kapott rendelési számodat.

  Kérünk, hogy a könnyebb ügyintézés érdekében küldj nekünk fotót a termékről, amit kaptál, hogy mi is lássuk a probléma mibenlétét.

  Ezután a csapatunk segít a cseretermék kiküldésében –  a futár, aki szállítja a cserét egyben fel is veszi tőled a cserélni kívánt hibás terméket.

 2. Visszaküldés feltételei

  Minden vásárlónknak jogában áll a rendelés teljesítésétől számított 14 napon belül elállni a vásárlástól.

  Ezen kívül a rendelés megérkezésétől számított 30 napon belül a boldogság garanciánk keretein belül is visszaküldheted a terméket, amennyiben nem vagy vele teljesen elégedet..

 

A terméket postai úton tudod visszajuttatni nekünk a következő címre: 2859 Vérteskethely Kossuth Lajos utca 69

A visszaküldés előtt értesíts minket az info@geolife.hu e-mail címen. Az emailben szerepeljen a bankszámlaszám és a bankszámlatulajdonos neve is, amelyre a visszatérítést utaljuk.

A csomagon tüntesd fel a nevet amit a rendelésnél megadtál.

Miután megérkezett a csomagod, leellenőrizzük, hogy az állapota megfelel-e a visszaküldési feltételeknek. Ha igen, akkor a rendelésed árát egy héten belül visszautaljuk az általad megadott bankszámlára.

A csere feltétele a doboz és a termék sértetlen állapota.

A termék átvétele előtt, ezért mindig bizonyosodj meg róla, hogy sértetlenül érkezett hozzád.

8000Ft vásárlás alatt 1090Ft a kiszállítás.
A terméket 2-3 munkanapon belül megkapod.

Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz a GeoLife klubbhoz!

Nyerd vissza 1 karkötő árát

Ha most feliratkozol ,akkor minden hónapban részt veszel a sorsoláson ,és 1 karkötőnek az árát visszanyerheted