Selected:

AIR karkötő

5 990 Ft

A Környezetnek szentelt márka

AIR KARKÖTŐ

A globális felmelegedés az egyik legégetőbb probléma, amivel a mai kor embere szembesül. Hatása az állatokra, a mezőgazdaságra egyaránt ijesztő, az emberiségre nézve azonban még fenyegetőbb.

AIR karkötő

Ez a karkötő a szabadságot jelképezi, amelyet a levegő szimbolizál, és annak kulcsfontosságú szerepét a bolygónkban élő összes állat számára. Ez a karkötő azt jelzi, hogy egy ilyen létfontosságú elem gondozása, mint amilyen a levegőnk, kritikus hatással lehet a Föld összes élő szervezetére. Mutasson példát a levegőszennyezés ellen és vásárolja meg még ma az AIR karkötőt!

5 990 Ft

Biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Gyors,olcsó kiszállítás

  • 10000Ft vásárlás alatt 790Ft
  • 10000Ft vásárlás felett ingyenes
  • A terméket 2-3 munkanapon belül megkapod.

30 Napos garancia

  • A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva, 30 napos elállási joggal.

Greenpeace

A levegőszennyezés egyértelmű és sürgős veszélyt jelent a közegészségügyre. A kültéri levegőszennyezés 4,2 millió ember halálát okozza világszerte.

A Greenpeace egy bejegyzett jótékonysági szervezet,amely segít Magyarországon a levegőminőség helyrehozatalában és még számos jótékony ügyben.

Milyen ásványokat tartalmaz?

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

lava_823045_960_720

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

FELHŐ KRISTÁLY

A felhő kristály képviseli a tisztaságot, az ártatlanságot és az egységét. Női energiát hordoznak, amely elősegíti a reményt és a tisztaságot. Védelmet nyújt és vonzza a szerencsét, miközben erősíti más kövek és kristályok rezgéseit.

A felhő kristály képviseli a tisztaságot, az ártatlanságot és az egységét. Női energiát hordoznak, amely elősegíti a reményt és a tisztaságot. Védelmet nyújt és vonzza a szerencsét, miközben erősíti más kövek és kristályok rezgéseit.

Untitled Design - 2020-07-05T224302.736

Technikai adatok

  • A karkötő mérete állítható
  • 8 mm-es gyöngyök alkotják
  • Gondos tervezés alapján készült
  • Természetes forrású gyöngyök
  • Tartós anyag
IMG_6639
Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz a GeoLife klubbhoz!

Nyerd vissza 1 karkötő árát

Ha most feliratkozol ,akkor minden hónapban részt veszel a sorsoláson ,és 1 karkötőnek az árát visszanyerheted