Selected:

ARTIC karkötő

5 990 Ft

A Környezetnek szentelt márka

ARTIC KARKÖTŐ

A globális felmelegedés az egyik legégetőbb probléma, amivel a mai kor embere szembesül. Hatása az állatokra, a mezőgazdaságra egyaránt ijesztő, az emberiségre nézve azonban még fenyegetőbb.

ARTIC karkötő

Ez a karkötő képviseli elkötelezettségünket az Északi-sark és egyedi vadvilága védelmében. Csatlakozzon a GeoLife családhoz azáltal, hogy ma megvásárolja és megmutatja elkötelezettségét az Északi-sarkvidék támogatása iránt.

5 990 Ft

Biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Gyors,olcsó kiszállítás

  • 10000Ft vásárlás alatt 790Ft
  • 10000Ft vásárlás felett ingyenes
  • A terméket 2-3 munkanapon belül megkapod.

30 Napos garancia

  • A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva, 30 napos elállási joggal.

WWF

A globális hőmérséklet emelkedése elsősorban a hideg környezetet érinti, veszélyeztetve teljes eltűnését és számtalan egyedi faj életét

Az adományt különféle sarkvidéki országokban zajló projektekben használják fel a WWF segítségével, amelyekbe bevonják a szakértőket olyan területeken, mint az erőforrás-gazdálkodás, az éghajlat és a vadvilág.

Milyen ásványokat tartalmaz?

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

lava_823045_960_720

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

FEHÉR HOWLITE

A fehér howlite egy nyugtató, nyugtató kő, amely eloszlatja a szorongást és a stresszt, és ideálissá teszi a lelkiség, a türelem, a harmónia és a meditáció ösztönzését.

A fehér howlite egy nyugtató, nyugtató kő, amely eloszlatja a szorongást és a stresszt, és ideálissá teszi a lelkiség, a türelem, a harmónia és a meditáció ösztönzését.

61oW8qiRMJL

Technikai adatok

  • A karkötő mérete állítható
  • 8 mm-es gyöngyök akotják
  • Gondos tervezés alapján készült
  • Természetes forrású gyöngyök
  • Tartós anyag
IMG_6636
Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz a GeoLife klubbhoz!

Nyerd vissza 1 karkötő árát

Ha most feliratkozol ,akkor minden hónapban részt veszel a sorsoláson ,és 1 karkötőnek az árát visszanyerheted