Selected:

EARTH karkötő

5 990 Ft

A Környezetnek szentelt márka

EARTH KARKÖTŐ

A globális felmelegedés az egyik legégetőbb probléma, amivel a mai kor embere szembesül. Hatása az állatokra, a mezőgazdaságra egyaránt ijesztő, az emberiségre nézve azonban még fenyegetőbb.

EARTH karkötő

Ez a karkötő a természet védelmére szolgál amelyet szeretünk és támogatni akarunk.Mint tudod, a barna a remény színe is, és azt a reményt jelképezi, amelyet GeoLife-nál megváltoztatunk, amely megakadályozza a környezet további pusztulását.

5 990 Ft

Biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Gyors,olcsó kiszállítás

  • 10000Ft vásárlás alatt 790Ft
  • 10000Ft vásárlás felett ingyenes
  • A terméket 2-3 munkanapon belül megkapod.

30 Napos garancia

  • A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva, 30 napos elállási joggal.

AWF

Ausztráliában az erdőtüzek hatalmas kárt okoznak az élővilágban,több millió állat elpusztult.Az Earth karkötő az állatok megmentését szolgálja, az AWF SEGÍTSÉGÉVEL.

Az AWF hosszú távú megoldásokat hajt végre a tűzvész által elpusztított egyedi ökoszisztémák helyreállításában és újratelepítésében, növelve az éghajlat változással szembeni ellenálló képességet.

Milyen ásványokat tartalmaz?

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

lava_823045_960_720

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

TIGRISSZEM

 A tigrisszem a kitartás kője, véd a negatívumok ellen és elősegíti az akarata hatalmát, ami ideálissá teszi a türelem, kitartás, magabiztosság és bátorság ösztönzését.

Technikai adatok

  • A karkötő mérete állítható
  • 8 mm-es gyöngyök alkotják
  • Gondos tervezés alapján készült
  • Természetes forrású gyöngyök
  • Tartós anyag
IMG_6638
Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz a GeoLife klubbhoz!

Nyerd vissza 1 karkötő árát

Ha most feliratkozol ,akkor minden hónapban részt veszel a sorsoláson ,és 1 karkötőnek az árát visszanyerheted