Selected:

FOREST karkötő

5 990 Ft

A Környezetnek szentelt márka

FOREST KARKÖTŐ

A globális felmelegedés az egyik legégetőbb probléma, amivel a mai kor embere szembesül. Hatása az állatokra, a mezőgazdaságra egyaránt ijesztő, az emberiségre nézve azonban még fenyegetőbb.

FOREST karkötő

Ez a karkötő jelképezi zöld természetünk fontosságát bolygónk ökoszisztémájában. A növények szerepe a világunkban kulcsfontosságú mindenki számára az életben, mivel tiszta, friss levegőt biztosít nekünk. Az esőerdők és más ökoszisztémák pusztítását azonnal le kell állítani, ha meg akarjuk őrizni a bolygó szépségét, amely otthonként szolgál.

5 990 Ft

Biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Gyors,olcsó kiszállítás

  • 10000Ft vásárlás alatt 790Ft
  • 10000Ft vásárlás felett ingyenes
  • A terméket 2-3 munkanapon belül megkapod.

30 Napos garancia

  • A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva, 30 napos elállási joggal.

ONETREEPLANTED

A fák ültetése nem oldja meg a világ összes kérdését. De ez kézzelfogható, amit meg tudunk csinálni, ami nagy különbséget tesz, és azonnal elkezdi megmenteni több millió veszélyeztetett állat életét.

Minden egyes vásárlással 2db fa ültetésétt teszed lehetővé a Földön egy ökológiailag károsult helyen a Onetreeplanted segítségével.

Milyen ásványokat tartalmaz?

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

lava_823045_960_720

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

ZÖLD JÁSPIS

A zöld jáspis nagy figyelmet és koncentrációt foglal magában, amely elősegíti a szabályozást és az egyensúlyt. Ideális a szinkronizálás, a harmónia és a belső béke ösztönzésére.

A zöld jáspis nagy figyelmet és koncentrációt foglal magában, amely elősegíti a szabályozást és az egyensúlyt. Ideális a szinkronizálás, a harmónia és a belső béke ösztönzésére.

Technikai adatok

  • A karkötő mérete állítható
  • 8 mm-es gyöngyök alkotják
  • Gondos tervezés alapján készült
  • Természetes forrású gyöngyök
  • Tartós anyag
IMG_6642
Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz a GeoLife klubbhoz!

Nyerd vissza 1 karkötő árát

Ha most feliratkozol ,akkor minden hónapban részt veszel a sorsoláson ,és 1 karkötőnek az árát visszanyerheted