Selected:

OCEAN karkötő

5 990 Ft

A Környezetnek szentelt márka

OCEAN KARKÖTŐ

A globális felmelegedés az egyik legégetőbb probléma, amivel a mai kor embere szembesül. Hatása az állatokra, a mezőgazdaságra egyaránt ijesztő, az emberiségre nézve azonban még fenyegetőbb.

OCEAN karkötő

Ez a karkötő a víz erejéért és életképességéért áll, mint egy elem a kék bolygón. A víz számos formában létezik, és széles körű környezetet kínál az állatok számára. Ezért annyira fontos mindannyiunk számára, hogy odafigyelő megközelítést alkalmazzon. Bármely más fellépés katasztrofális hatással lehet a fajok százaira, akár az óceánokban, a szárazföldön, akár a pólusokon.

5 990 Ft

Biztonságos online vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Gyors,olcsó kiszállítás

  • 10000Ft vásárlás alatt 790Ft
  • 10000Ft vásárlás felett ingyenes
  • A terméket 2-3 munkanapon belül megkapod.

30 Napos garancia

  • A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva, 30 napos elállási joggal.

CORAL GUARDIAN

A korall nagyon érzékny a víz hőmérsékletének emelkedésére,amely az elmúlt időszakban egyre meredekebb, és gyakoribb a klímaváltozás miatt.

A korallzátonyok 40% -a már eltűnt az emberi tevékenységek és a globális felmelegedés miatt, és a tudósok becslése szerint ha a következő 5 évben semmit nem tesznek, akkor 2050-re teljesen eltűnnek a Föld felszínéről.

A CORAL GUARDIAN szervezetnek te is segíthetsz a karkötő megvásárlásával,a korallzátonyok helyreállításában. 

Milyen ásványokat tartalmaz?

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

lava_823045_960_720

LÁVAKŐ

A láva gyöngyöket természetes vulkanikus bazaltból készítik.A lávakövek szivacs-szerű hordozóként működnek,mivel felszívják az olajakat és megtartja őket a gyöngy magjában.

KÉK TÜRKIZ

A türkiz védőkő, amely elősegíti a barátságot és a szerencsét, ezért ideálissá teszi az ambíciók, az innováció, a kreativitás és a siker ösztönzését .Figyelmet és koncentrációt foglal magában, amely elősegíti a szabályozást és az egyensúlyt. Ideális a szinkronizálás, a harmónia és a belső béke ösztönzésére

Technikai adatok

  • A karkötő mérete állítható
  • 8 mm-es gyöngyök alkotják
  • Gondos tervezés alapján készült
  • Természetes forrású gyöngyök
  • Tartós anyag
IMG_6641
Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz a GeoLife klubbhoz!

Nyerd vissza 1 karkötő árát

Ha most feliratkozol ,akkor minden hónapban részt veszel a sorsoláson ,és 1 karkötőnek az árát visszanyerheted